• Dolac 111, 22244 Betina, Hrvatska
  • +385 (0)92 333 8188, +385 (0)95 362 1630
  • Dolac 111, 22244 Betina, Hrvatska
  • +385 (0)92 333 8188, +385 (0)95 362 1630

Opća uredba o zaštiti podataka

Opća uredba o zaštiti podataka

Radujemo se što ste pokazali zanimanje za našu web stranicu i našu ponudu. Zaštita Vaše privatnosti nam je veoma važna. Pružit ćemo Vam detaljne informacije o postupanju s Vašim podacima na našoj web stranici.
Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka
Našu stranicu možete posjetiti bez davanja osobnih podataka. Bilježimo samo pristupne podatke kao što su na primjer
• naziv Vašeg davatelja internet usluga
• stranica s koje nas posjećujete
• imena traženih datoteka

Osobne podatke prikupljamo samo kada nam iste svojevoljno ostavite kod registracije za primanje novosti. Nakon registracije za primanje novosti, Vašu ćemo e-mail adresu koristiti za vlastito reklamiranje tako dugo dok se ne odjavite s liste primatelja novosti. Odjava je moguća u svakom trenutku.
Ove podatke ustupamo na korištenje trećim osobama samo kada je to u zakonskim okvirima i povezano s obradom ugovora ili obračuna, u marketinške svrhe ili kada ste nam to prethodno dozvolili. Kod obrade narudžbe naši suradnici (kao na primjer servisne firme, prijevoznici) dobivaju samo podatke potrebne za izvršenje i obradu narudžbe. Podaci koje smo proslijedili našim suradnicima mogu se koristiti samo i isključivo za izvršenje zadanih obveza. Imate pravo na besplatne informacije o Vašim pohranjenim podacima i pravo na ispravljanje, blokiranje ili brisanje tih podataka.

Korištenje podataka u reklamne svrhe

Vaše podatke koristimo u naše stalno razvijanje i poboljšavanje naše ponude. U te se svrhe koristimo već postojećim informacijama, na primjer preko Vaše internetske veze, krajnjeg uređaja koji koristite, pogonskog sustava, datuma i vremena posjeta početne stranice ili stranica koje pretražujete kao i informacijama koje ste nam već dostavili. Vi imate mogućnost staviti zabranu korištenja vaših osobnih podataka u bilo koje vrijeme. Dovoljno je samo da nas o tome obavijestite putem e-maila, poštom ili telefonom.

Newsletter

Ako ste se prijavili za dobivanje naših najnovijih obavijesti – Newsletters, redovito ćemo Vam ih slati na e-mail adresu koju ste naveli. Odjava s liste je moguća putem putem e-maila, poštom ili telefonom

Google Analytics s proširenjem »anonymize IP«

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu. Ovo je usluga koju pruža Google Inc (»Google«). Google Analytics koristi kolačiće. Informacije o Vašem korištenje ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se na Google server u SAD-u i tamo se pohranjuju. Google se pridržava odredaba o zaštiti osobnih podataka »US-Safe-Harbor« i registriran je u »Safe Harbor« programu Ministarstva trgovine SAD-a. Google će te informacije koristiti kako bi procijenio Vaše korištenje web stranice i za nas sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici i druge podatke povezane s korištenjem interneta za naše potrebe. Mi dodatno koristimo dodjelu pseudonima kako bi mogli pratiti upotrebu stranice sa svih uređaja. Niti ovdje vaši podaci nisu dostupni Googleu.
Google će te informacije proslijediti trećim stranama ako je to u zakonski dopuštenim okvirima ili te treće osobe obrađuju podatke prema nalogu Googlea. Google neće dovoditi u vezu Vašu IP adresu s ostalim podacima. Instaliranje kolačića možete spriječiti odabirom postavki vašeg preglednika; međutim, ističemo da u tom slučaju možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcije ove web stranice.
Ako ne želite da informacije o Vašim posjetima našoj web stranici budu dostupni Google Analytics, imate mogućnost instalirati »onemogući dodatak« za svoj internet preglednik. Mi smo postavili postavke prema kojima Google Analytics briše posljednji dio IP adrese posjetitelja naše stranice. To znači da niti mi ne možemo doći u posjed podataka koji vi nas mogli dovesti do Vas.
Prikupljanje i pohranjivanje podataka od strane Google Analytics možete bilo kada spriječiti preuzimanjem dodatka za preglednik koji će vam omogućiti deaktiviranje Google Analytics.
Više informacija možete pronaći na: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de odnosno na: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de (općenite informacije o Google Analytics i zaštiti podataka). Želimo napomenuti da je na ovoj stranici Google Analytics proširio kod s „gat._anonymizeIp();“ kako bi se osiguralo anonimno otkrivanje IP adresa (tzv. IP masking).

Google Remarketing

Ova stranica koristi Google Remarketing, uslugu oglašavanja u vlasništvu Google Inc. (Google). Google i treće strane stavljaju oglase na web stranice na internetu koristeći kolačiće (cookies) kako bi pratile prijašnje posjete na našoj web stranici. Google ne povezuje vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje bez vaše dozvole. Možete deaktivirati upotrebu kolačića promjenom određenih postavki na vašem pregledniku tako da potražite stranu https://www.google.de/policies/technologies/ads/.aufrufen. I uključite »opt-out«. Kako alternativu možete deaktivirati upotrebu kolačića od treće strane tako da otvorite stranicu za deaktivaciju http://www.networkadvertising.org/choices/ aufrufen. Više informacija o Google pravilima možete potražiti na www.google.com/intl/de/privacy

Korištenje YouTube Plugins

Na našoj su web stranici ugrađeni video zapisi s YouTube portala, koji je u vlasništvu Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Kada pogledate video otvara se veza s YouTube serverima odnosno Google. Time se tim serverima daje podatak koju ste našu internet stranicu posjetili. Ako ste u tom trenutku prijavljeni na svojem YouTube računu, YouTube tu informaciju automatski dodjeljuje te podatke vašem korisničkom računu Svrhu i opseg prikupljanja podataka i daljnje obrade i korištenje podataka od strane Google odnosno YouTube kao i informacije o vašim pravima i mogućnostima postavki za zaštitu privatnosti možete pronaći na: www.google.de/intl/de/policies/privacy/. Ako ne želite da Google odnosno YouTube povežu vaše podatke koje su dobili preko naše web stranice s vašim profilom, možete spriječiti učitavanje Google dodataka i uz pomoć vašeg preglednika, na primjer blokiranjem skripte »NoScript« (http://noscript.net/ ).

Webgains

Surađujemo i s Webgains. Oni koriste takozvane tracking-cookies (kolačiće za praćenje) kako bi našim partnerima pružili podatke o narudžbama. Podaci ne sadrže nikakve osobne podatke, samo informacije o narudžbi i proizvodima.
Više informacije možete pronaći na ovdje .

 

Kontakt za informacije

Ako imate pitanja vezana uz prikupljanje, obradu ili korištenje vaših osobnih podataka, za informacije, ispravljanje, blokiranje ili brisanje podataka kao i ukidanje suglasnosti, molimo vas da nam se obratite direktno na:

MARINE YACHT BROKER
Dolac 111
222 44 Betina
Hrvatska
00385 92 333 8188
00385 95 362 1630
info@marine-yacht-broker.hr
www.marine-yacht-broker.hr